Léto 2011 s plavkami Victoria’s secret

Autor: Módní Blog

Jaké je Victorčino tajemství pro léto 2011? Značka Victoria's secret je známá pro své nádherné spodní prádlo, andělsky krásné modelky jako jsou Adriana Lima, Heidi Klum, Mirranda Kerr či Naomi…

Jaké je Victorčino tajemství pro léto 2011?

Značka Victoria’s secret je známá pro své nádherné spodní prádlo, andělsky krásné modelky jako jsou Adriana Lima, Heidi Klum, Mirranda Kerr či Naomi Campbell a nápadité designy plavek. A co víc? V tomto případě jde především o opravdovou kvalitu jelikož je prokázáno, že materiály plavek Victoria’s secret mají dlouhou životnost. Není tedy divu, že se stala ostře sledovaným bodem módního světa. A je to právě módní svět, který každoročně napjatě čeká, s čím tato značka zase příjde. Je to totiž takové sladké tajemství. Jak jinak, mluvíme přeci o Victoria’s secret:). Co tě tedy čeká v kolekci dámských plavek pro rok 2011?

Plavky od Victoria’s secret – atypické, barevné a hlavně sexy

V nové kolekci Victoria’s secret jsou k vidění nejrůznější potisky, pestré barvy a třpytky, které budou nápadně odrážet sluneční svit, takže zcela určitě oslníš nejednoho hezkého plavčíka:). V posledních sezónách se staly u plavek oblíbené šňůrky na bocích kalhotek, které ani letos rozhodně nebudou chybět. Co je pro letošní léto rozhodně žhavý trend, jsou proužky a zejména ty široké, které dají vyniknout těm správným partiím tvého těla. Dalším trendem je maskáčové provedení a metalické barvy. V kolekci se také objevují různé zvířecí potisky jako gepard, zebra nebo had. Těšit se můžeš na atypické střihy především u jednodílných plavek ale asymetrie se projeví i u systémů šnůrek na zádech na podprsence plavek dvoudílných. Skutečně skvělé je to, že můžeš vršek i spodek plavek kupovat zvlášť a namixovat si tak přesně to, co potřebuješ. Ale dost řečí, konečně podívej se sama: