Máte vkus? Otestujte se!

Autor: Módní Blog

Je móda Vaším koníčkem? Chcete zjistit, zda se umíte vkusně oblékat? Rádi byste vyhráli jeden ze tří zbrusu nových přístrojů iPod Touch 32GB? Pak je právě pro Vás určena soutěž…

Je móda Vaším koníčkem? Chcete zjistit, zda se umíte vkusně oblékat? Rádi byste vyhráli jeden ze tří zbrusu nových přístrojů iPod Touch 32GB? Pak je právě pro Vás určena soutěž „Máš vkus?“ exkluzivního nákupního klubu Stilago!

Na adrese http://apps.facebook.com/mas-vkus se můžete až do 14. prosince zapojit do atraktivní hry, v níž zodpovíte na deset otázek týkajících se módy a nakupování, podle kterých Vám bude vygenerován vlastní módní certifikát. Budete se jím moci pochlubit na zdi Vašeho facebookového profilu a ukázat přátelů, že právě Vy jste módním bohem či bohyní.

Pouhá zábava by však nestačila – po zanechání emailu se vstoupíte do hry o tři iPody a získáváte členství v módním klubu Stilago, které Vám umožní nákup oblečení a doplňků velkých světových značek s obrovskými slevami.

Stilago znamená – světové módní značky na dosah

Na český internetový trh vstupuje nový módní nákupní klub Stilago.cz.  Je určen pro dámskou i pánskou veřejnost, která si potrpí a vyhledává prvotřídní značkové zboží, ale zároveň je cenově citlivá.

Stilago zprostředkovává prodej módního oblečení, obuvi a doplňků více než 500 světových značek, přičemž se soustředí zejména na ty italské.  Na adrese www.stilago.cz se tak nabízí aktuální kolekce například od Cavalli, Adidas, Cafe Noir, Baci&Abbracci, Bruno Magli, Burton, D&G, Francesco Biasia, Furla, Hilfiger Denim, Mango, Marella, Max Mara, Marina Yachting, Columbia nebo Timberland až v 70% slevě.

Pro seznámení se záběrem tohoto módního klubu si vystačíte pouze s vaší e-mailovou adresou, která je nezbytná k nabytí členství klubu. Právě prostřednictvím elektronické pošty jste totiž pravidelně informováni o aktuálně probíhajících několikadenních kampaních, takže nemusíte neustále sledovat nabídku na klubových stránkách, avšak originální zboží z nabídky získává ten nejrychlejší. Vybraný sortiment se záhy posílá na dobírku a dodací lhůta přibližně tři týdny. Do té doby nic neplatíte a vaše peníze jsou v bezpečí. V případě, že byste si nákup po obdržení zásilky rozmysleli, můžete ho bez komplikací do dvou týdnů vrátit – v tomto případě je pro Vás připraveno zázemí pražského kontaktního centra, které je ochotno zodpovědět veškeré otázky spojené s členstvím i samotným nákupem.

Služby telefonního centra zaštiťuje zakladatel klubu Stilago – Studio Moderna. Tato společnost, se kterou tým Stilago spolupracuje je jednou z největších společností přímého prodeje v regionu a získala si důvěru více než 10 milionů zákazníků. Studio Moderna představuje celkem 19 zastoupení, z nichž jedno nyní vzniká v Praze. „Hlavním podnětem pro zřízení pobočky v České republice je především rostoucí zájem o kvalitní a značkové zboží, které je u nás, proti západní Evropě, méně dostupné a tuzemská nabídka je velice omezená. Právě členství v módním klubu umožňuje sledovat poptávku a zákazníkům zároveň poskytuje možnost dosáhnout na originální a hodnotné zboží za velmi výhodné ceny,“ prezentuje Stilago.cz regionální manažerka společnosti Studio Moderna Fashion Group, Petra Kůlová. „Pražská pobočka nám zároveň umožňuje být blíže českým klientům, získávat bezprostřední ohlasy a sledovat aktuální trendy, které jsou specifické pro náš trh,” dodává.