Vybíráme plavky pro ženy a dívky s plnějšími tvary

Autor: Módní Blog

Ačkoli do zahájení plavkové sezony zbývá ještě spousta času a drtivá většina z vás ukrývá v tento čas své plavky na dně šuplíků a skříní, rozhodně není nic špatného na tom, popřemýšlet…

Ačkoli do zahájení plavkové sezony zbývá ještě spousta času a drtivá většina z vás ukrývá v tento čas své plavky na dně šuplíků a skříní, rozhodně není nic špatného na tom, popřemýšlet o novém modelu pro letošní rok. My jsme se rozhodli zasvětit náš dnešní článek ženám a dívkám, které se mohou pyšnit plnějšími tvary – a když říkáme pyšnit, pak to myslíme vážně! Jestliže k vám příroda byla skutečně štědrá a do vínku vám nadělila plné proporce, pak je rozhodně nepovažujte za své minus. I s vašimi mírami si můžete vybrat dokonalé plavky, které vaší postavě sednou jako ulité a díky kterým se nebudete stydět vyrazit v létě k vodě.

Ženy s plnými tvary se plavek bojí – proč?

Co si budeme nalhávat – žádná žena není spokojena se svou postavou a každá na sobě najde alespoň jednu stinnou stránku. Pro ženy s plnějšími tvary je mnohdy obrovský problém svléknout se do plavek a odhalit tak spoustu holé kůže svému okolí. Je to škoda! Jestliže máte plnější tvary a stydíte se za ně, pak věřte, že vůbec nemusíte. Možná jste si až do dnešního dne vybírala špatné modely plavek, které vám neslušely a srážely tak vaše sebevědomí. Po přečtení dnešního článku ale budete vědět, jak na to a díky nám si dokážete vybrat správně!

shutterstock_93846643

Máte velká prsa? Poskytněte jim ten nejlepší komfort!

Pyšníte se větším poprsím? Umíme si představit, jak vaše bujné vnady dokážou upoutat pozornost, což můžete brát jako svou největší přednost. Co se plavek týče, pamatujte, že pro svá velká ňadra potřebujete dostatečnou oporu. Rozhodně nepomýšlejte na roztomilé trojúhelníčkové modely nebo plavky bez kostic – ty pro vaše přednosti nejsou ideální volbou, neboť je neudrží. Naopak se nebojte investovat do takových modelů, které disponují širokými ramínky a takovým střihem, který vám dokonale sedne. Pokud se nestydíte odhalit kůži, pak vsaďte na dvojdílné plavky, u kterých je samozřejmostí spodní díl s vyšším sedem. Díky tomu hravě zakryjete boky a opticky si prodloužíte nohy, což je jistě bod k dobru.

! Pro nákup plavek se hodí například značkový eshop Adidas. Při svém nákupu můžete využít třeba slevový kód na Adidas.

shutterstock_57813679

Smyslné tankiny – ideální kombinace jednodílných a dvojdílných plavek

Stále více žen s většími proporcemi sází na šikovné tankiny, které představují ideální kompromis jednodílných a dvojdílných plavek. Zakryjí rizikové oblasti jako je bříško a zároveň nepřijdete o komfort klasických bikin. Vybírat můžete mezi různorodými modely, které se od sebe navzájem liší nejen barvou, ale i motivem nebo střihem.

Tajemství zeštíhlujících plavek

Chcete se i v plavkách cítit skvěle? Pak vám doporučujeme trochu podvádět! Jak? Oblékněte si stylové a slušivé tankiny se stahovacím efektem, které vám nějaké to kilo navíc snadno uberou, a vy se rázem budete cítit přitažlivější. Váš malý fígl zaručeně nikdo nepřehlédne!